ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ
МЕНЮ: 23.02.22. СНІДАНОК: капуста тушкована (60/80 гр.), курка по- італійськи (45/60 гр.), каша ячна в'язка (80/100 гр.), чай (120/160 гр.), хліб (30/30 гр.), яблуко (60/80 гр.) ОБІД: ікра буряково - моркв'яна (45/60 гр.), хліб (30/30 гр.), борщ український (150/200 гр.), паличка куряча (60/80гр), компот з сухофруктів (120/160 гр). ПОЛУДЕНОК: запіканка рисоо- сирна зі сметаною (115/150гр.), сік фруктовий (120/180 гр.)

понедельник, 22 ноября 2021 г.

Тиждень харчування!


 Тиждень здорового харчування був проведений в період з 15 листопада по 19 листопада 2021р. В рамках проведення Тижня здорового харчування в усіх дошкільних групах було проведено заняття, дидактичні, сюжетно-рольові ігри, бесіди з використанням наочно - інформаційного матеріалу. 

Так діти  середньої та старшої груп з цікавістю ходили на екскурсію в харчоблок дитячого садка, де спостерігали за приготуванням їжі і ставили питання кухарям про їхню роботу.

В рамках проведення тижня вихованці старшої групи «Сонечко»(вихователь Котлярова К.А.) власноруч готували вінегрет, випікали бублики, також самостійно виготовляли «амулети здоров’я». Вихованці середньої групи (вихователь Землянська Ю.І.) готували узвар, саджали цибулю.

Інструктором з фізвиховання Єфремовою А.О. була проведена розвага «Пекельна кухня», під час якої діти «готували», показували знання послідовного сервірування столу, відгодували загадки, співали, танцювали.

В рамках проведення тижня для батьків була підготовлена анкета «Харчування в дошкільному закладі»(95% батьків задовільні харчування в ДНЗ). Вихователями всіх груп були розроблені пам’ятки щодо правильного харчування та розповсюджені через спільноти в Viber. Вихователями Скрягою Н.О. та Котляровою К.А. були розроблені онлайн ігри за допомогою сервісу https://learningapps.org/

Також вихователем старшої групи (Котлярової К.А.) був запропонований та проведений челендж «Овоч отримай- страву приготуй». Батьки із задоволенням прийняли участь і готували разом з дітьми різні страви(моркв’яні та гарбузові мафіни, запіканки з капусти цвітної, пиріг з броколі, салати з капусти, дайкону, буряку.)

Тиждень був цікавий, змістовний.





















































Комментариев нет:

Отправить комментарий