Для приготування яблучного пирога необхідно взяти такі продукти:
яблука - 3 шт
яйця - 4 шт
вершкове масло - 2
ст.л.
цукор - 0,5
склянки
борошно - 1
склянка
лимон - сік 1/2
цукрова пудра - 1
ч.л.
розпушувач - 0,5
ч.л.
панірувальні
сухарі - 1 ч.л.
сіль за смаком
Для приготування
яблучного пирога необхідно:
►Яблука очистити
від шкірки, видалити серединку, порізати і обваляти в борошні.
►Взбити цукор з
яйцями і додати сік з 1/2 лимона.
►Додати просіяне
борошно, розпушувач для тіста і дрібку солі.
►Все інгредієнти
ретельно перемішати.
►Додати до
отриманої суміші розтоплене вершкове масло і ще раз перемішати.
►Смазати форму
вершковим маслом і присипати її цукром.
►Вилийте половину
тіста, викладіть начинку з яблук і залийте тістом.
► Випікати
яблучний пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 30 хвилин.
►Готовий яблучний
пиріг до Спасу посипте цукровою пудрою і подавайте до святкового столу.
СМАЧНОГО!
Комментариев нет:
Отправить комментарий