ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ
МЕНЮ: 23.02.22. СНІДАНОК: капуста тушкована (60/80 гр.), курка по- італійськи (45/60 гр.), каша ячна в'язка (80/100 гр.), чай (120/160 гр.), хліб (30/30 гр.), яблуко (60/80 гр.) ОБІД: ікра буряково - моркв'яна (45/60 гр.), хліб (30/30 гр.), борщ український (150/200 гр.), паличка куряча (60/80гр), компот з сухофруктів (120/160 гр). ПОЛУДЕНОК: запіканка рисоо- сирна зі сметаною (115/150гр.), сік фруктовий (120/180 гр.)

четверг, 19 августа 2021 г.

Яблучний пиріг

 Для приготування яблучного пирога необхідно взяти такі продукти:

 


яблука - 3 шт

яйця - 4 шт

вершкове масло - 2 ст.л.

цукор - 0,5 склянки

борошно - 1 склянка

лимон - сік 1/2

цукрова пудра - 1 ч.л.

розпушувач - 0,5 ч.л.

панірувальні сухарі - 1 ч.л.

сіль за смаком

Для приготування яблучного пирога необхідно:

 

►Яблука очистити від шкірки, видалити серединку, порізати і обваляти в борошні.

►Взбити цукор з яйцями і додати сік з 1/2 лимона.

►Додати просіяне борошно, розпушувач для тіста і дрібку солі.

►Все інгредієнти ретельно перемішати.

►Додати до отриманої суміші розтоплене вершкове масло і ще раз перемішати.

►Смазати форму вершковим маслом і присипати її цукром.

►Вилийте половину тіста, викладіть начинку з яблук і залийте тістом.

► Випікати яблучний пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 30 хвилин.

►Готовий яблучний пиріг до Спасу посипте цукровою пудрою і подавайте до святкового столу.

СМАЧНОГО!

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий