ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ
МЕНЮ: 23.02.22. СНІДАНОК: капуста тушкована (60/80 гр.), курка по- італійськи (45/60 гр.), каша ячна в'язка (80/100 гр.), чай (120/160 гр.), хліб (30/30 гр.), яблуко (60/80 гр.) ОБІД: ікра буряково - моркв'яна (45/60 гр.), хліб (30/30 гр.), борщ український (150/200 гр.), паличка куряча (60/80гр), компот з сухофруктів (120/160 гр). ПОЛУДЕНОК: запіканка рисоо- сирна зі сметаною (115/150гр.), сік фруктовий (120/180 гр.)

среда, 4 ноября 2020 г.

2.11

 Семінар - практикум 

"Формування художньо - продуктивної компетенції дошкільників" 


Мета семінару-практикуму:

- розкрити актуальність проблеми формування ціннісного ставлення до мистецтва в дошкільному віці;

-розширити уявлення слухачів при види і жанри мистецтва та їх особливості;

- поповнити знання педагогів про види художньо-продуктивної діяльності в дошкільному навчальному закладі та умови їх організації;

- ознайомити з інноваційними методиками  і  технологіями для формування художньо-продуктивної компетенції дошкільників;

- сформувати практичні навички щодо використання нестандартних зображувальних технік малювання.













Комментариев нет:

Отправить комментарий