ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ
МЕНЮ: 23.02.22. СНІДАНОК: капуста тушкована (60/80 гр.), курка по- італійськи (45/60 гр.), каша ячна в'язка (80/100 гр.), чай (120/160 гр.), хліб (30/30 гр.), яблуко (60/80 гр.) ОБІД: ікра буряково - моркв'яна (45/60 гр.), хліб (30/30 гр.), борщ український (150/200 гр.), паличка куряча (60/80гр), компот з сухофруктів (120/160 гр). ПОЛУДЕНОК: запіканка рисоо- сирна зі сметаною (115/150гр.), сік фруктовий (120/180 гр.)

четверг, 16 апреля 2020 г.

Готуємося до Великодня

Є безліч ідей, як прикрасити оселю до свята: можна зробити писанкове деревце, настільну композицію, підвісний великодній віночок, залити свічки у яєчні шкарлупки, наповнити вази із прозорого скла тематичним декором. А ось так готувалися до свята наші вихованці з батьками.


 

 



 


 



 


Комментариев нет:

Отправить комментарий