ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ
МЕНЮ: 23.02.22. СНІДАНОК: капуста тушкована (60/80 гр.), курка по- італійськи (45/60 гр.), каша ячна в'язка (80/100 гр.), чай (120/160 гр.), хліб (30/30 гр.), яблуко (60/80 гр.) ОБІД: ікра буряково - моркв'яна (45/60 гр.), хліб (30/30 гр.), борщ український (150/200 гр.), паличка куряча (60/80гр), компот з сухофруктів (120/160 гр). ПОЛУДЕНОК: запіканка рисоо- сирна зі сметаною (115/150гр.), сік фруктовий (120/180 гр.)

воскресенье, 5 января 2020 г.

Лепбуки

Як зробити так, щоб дитина навчалась із задоволенням? Відповідь на це питання шукають багато педагогів. Існує безліч  прийомів та новітніх освітніх методів, які доречно використовувати. Один з таких - метод Lapbook. Змісту лепбуку та етапам його створення була присвячена консультація, яку 3 січня провели вихователі Скряга Н.О. та Масловська Г.В..
Добірка різноманітних ідей , як створити компоненти до лепбуку діномічними , змістовними та оригінальними за посиланням: https://naurok.com.ua/post/10-idey-schodo-stvorennya-skladovih-elementiv-lapbook

Комментариев нет:

Отправить комментарий