ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ
МЕНЮ: 23.02.22. СНІДАНОК: капуста тушкована (60/80 гр.), курка по- італійськи (45/60 гр.), каша ячна в'язка (80/100 гр.), чай (120/160 гр.), хліб (30/30 гр.), яблуко (60/80 гр.) ОБІД: ікра буряково - моркв'яна (45/60 гр.), хліб (30/30 гр.), борщ український (150/200 гр.), паличка куряча (60/80гр), компот з сухофруктів (120/160 гр). ПОЛУДЕНОК: запіканка рисоо- сирна зі сметаною (115/150гр.), сік фруктовий (120/180 гр.)

четверг, 7 ноября 2019 г.

07.11.19

Методична робота є одним із способів управління освітнім процесом у ЗДО, підвищенням професійної компетентності педагогів. має творчий і науковий характер. Методична робота — одна з основних складових різнобічної діяльності методиста ЗДО. Удосконалення навчально-виховного процесу та підвищення професійного рівня кожного вихователя відбувається саме через систему методичної роботи. У сучасній дошкільній освіті, в якій відбувається активне реформування, методична служба є ланкою, яка об’єднує між собою діяльність педагогічного колективу і державну систему освіти, психолого-педагогічну науку, перспективу педагогічного досвіду. Методична робота в  закладі базується на принципі системності колективної та індивідуальної праці вихователів над підвищенням своєї науково-теоретичної підготовки, професійної майстерності. Основною метою роботи є підвищення якості освітнього процесу, що відповідає сучасним вимогам, шляхом удосконалення професійної майстерності педагогічних кадрів.
Лист МОН України від  02.07.2019  № 1/9-419 «Щодо організації діяльності закладів освіти, що забезпечують здобуття дошкільної освіти у 2019/2020 навчальному році»

Інструктивно-методичні рекомендації «Щодо організації діяльності закладів освіти, що забезпечують здобуття дошкільної освіти  у 2019/2020 навчальному році»


Комментариев нет:

Отправить комментарий